סלט הפלפלים של אנאל

סלטים (המכונה מטבלים או תוספות קטנות) הם אוכל פופולרי לשבת, המוגש בדרך כלל בשישי בערב, לצד חלה. אמנם יש הרבה אפשרויות קנויות בחנות, אבל התזונאית מאפרת, אנאל בראון, מעדיפה להכין את הסלטים שלה מאפס.

סלט הפלפלים של אנאל

פלפלים הם מקור טוב יותר לויטמין C מאשר תפוזים (כמעט פי 3)! הם מכילים גם ברזל, הנספג בצורה הטובה ביותר בגוף עם ויטמין C. הטבע יודע הכי טוב! ככל שהצבע חי יותר, כך בריא יותר, שכן הוא מעיד על ריכוז גבוה יותר של חומרים מזינים, טעם והבשלה.
אלה טעימים המוגשים לצד טכינה!

פלפלים אורגניים יפים מהחווה

רכיבים

5 פלפלים קטנים שטופים. יכול להיות כל שילוב של אדום, כתום וצהוב (יכול להיות הכל אדום/אדום וצהוב/אדום וכתום)
3 שיני שום, פרוסות דק
1/4 כוס חומץ לבן
2 כפות. שמן זית
3/4 כפית. מלח
1/2 כפית. סוכר
1/4 כפית. פלפל
לא חובה: כמה פרוסות פלפל ירוק חריף.

                טרי מהתנור

הוראות

– מחממים תנור ל-200 מעלות, מאוורר טורבו דולק.
– מניחים את הפלפלים בתבנית עמוקה או תבשיל קדרה.
– אופים במשך שעה אחת, הופכים אותם באמצע הדרך.
– מוציאים מהתנור, ולאחר מכן זמן קצר לאחר מכן, מכסים אותם (אפשר להשתמש במכסה תבשיל/צלחת/ניילון) כדי לסגור את האדים. זה עוזר לעור להתקלף בקלות.
– המתן עד שהם יתקררו מספיק כדי להיות מסוגלים להתמודד איתם, אבל לא לגמרי מכיוון שהעור הופך להיות קשה להסרה. הם עדיין צריכים להיות חמים.
– מקלפים את הקליפה של כל פלפל. הסר כל ראש שעדיין מחובר וזורק.
– פורסים אותם לאורכם לרצועות ארוכות ברוחב אצבע בערך.
– בכלי אחסון או קערה רגילה מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומערבבים לאיחוד.
– מוסיפים את רצועות הפלפל, מערבבים ומכסים כדי שיספגו.
בתיאבון!

      מעורב ומוכן לאכילה!

פוסטים קשורים

שייק אבטיח של ג'אזי

שייק אבטיח של ג'אזי

הנשיכות של ישראל מוכר גם בשם ג'אזי היא אנינית של כל דבר ידידותי לצליאק וללא גלוטן, היא פיתחה כמה מתכונים נפלאים קלים, פריכים וטעימים תוך שימוש במוצרים ישירות מהחווה. בתאבון! ✅מרענן ✅ מתוק ✅טעים מבשלים אותם כצדדים או עיקריות - לא תתאכזבו! שייק...

קראו עוד
צ'יפס הטוב ביותר בעולם של ג'אזי!

צ'יפס הטוב ביותר בעולם של ג'אזי!

הנשיכות של ישראל מוכר גם בשם ג'אזי היא אנינית של כל דבר ידידותי לצליאק וללא גלוטן, היא פיתחה כמה מתכונים נפלאים קלים, פריכים וטעימים תוך שימוש במוצרים ישירות מהחווה. בתאבון! ✅קריספי ✅ללא גלוטן ✅טעים מבשלים אותם כצדדים או עיקריות - לא תתאכזבו!...

קראו עוד
כרוב אדום בלסמי של ג'אזי

כרוב אדום בלסמי של ג'אזי

הנשיכות של ישראל מוכר גם בשם ג'אזי היא אנינית של כל דבר ידידותי לצליאק וללא גלוטן, היא פיתחה כמה מתכונים נפלאים קלים, פריכים וטעימים תוך שימוש במוצרים ישירות מהחווה. בתאבון! ✅קריספי ✅ללא גלוטן ✅טעים מבשלים אותם כצדדים או עיקריות - לא תתאכזבו! כרוב...

קראו עוד
0
    0
    העגלה שלך
    העגלה שלך ריקההמשך בקניות