ספגטי קישוא

הקיץ הוא הזמן ליהנות מצמחייה ייחודית, ספגטי סקווש. אבני החן הצהובות הבוהקות הללו הן בצורת כדורגל (כלומר כדורגל אמריקאי) ומקבלות את שמם מהעיסה החוטית והסיבית שיש לה מראה של ספגטי. שם מסתיימת הדמיון. כוס אחת של אטריות ספגטי מסורתיות מכילה כ-220 קלוריות, 42 גרם פחמימות ומעט חומרים מזינים. כוס אחת של דלעת ספגטי מספקת כ-42 קלוריות, 10 גרם פחמימות וחומרים מזינים רבים כמו ויטמין A ואשלגן ו-B-6. לדלעת 'חוות בן' יש יתרון תזונתי נוסף בהיותה אורגנית!! בישול קל ואפשרויות הקישוט מוגבלות רק על ידי הדמיון!

organic spaghetti squashבישול הדלעת שלך: ישנן שיטות רבות. אני הולך לחלוק את זה שתמיד השתמשתי בו וזה קל. (הנחיות למיקרוגל בסוף)

  1. לשטוף את החלק החיצוני של דלעת הספגטי ולהסיר לכלוך החווה.
  2. מניחים בתבנית עמידה בתנור.
  3. מחוררים את הצד העליון מספר פעמים עם סכין חדה (זה מוציא את האדים תוך כדי בישול)
  4. יוצקים למחבת בערך כוס מים. זה מונע מעור הסקווש להתייבש יותר מדי לפני סיום האפייה.
  5. הכניסו את התבנית לתנור שחומם מראש (175C או 350F)
  6. אופים כשעה או עד שמזלג חודר את הדלעת בקלות.
  7. מוציאים מהתנור ומצננים מעט. (מספיק כדי שתוכל להתמודד עם זה מבלי לשרוף את הידיים. או ללבוש כפפות לתנור כדי להגן על הידיים שלך)
  8. פורסים את דלעת הספגטי לשניים לאורך.
  9. שולפים את הזרעים. (ניתן לשמור ולצלות כמו גרעיני דלעת)
  10. עם מזלג, מגרדים את דלעת הספגטי וצופים באטריות מופיעות! חביב!

 

עכשיו מה? ישנן דרכים רבות להגביר את אטריות הספגטי סקווש שלך. הנה רק כמה:

  1. הגישו עם רוטב העגבניות המסורתיות או אלפרדו האהובות עליכם.
  2. מטגנים בצל ושום בחמאה. מוסיפים עגבניות קצוצות ומחממים עד. לזרוק עם דלעת ספגטי להוסיף גבינת פטה, זיתים ובזיליקום טרי. מגישים חם.
  3. מטגנים 2 שיני שום ו-1 כף טימין טרי ב-2 כפות שמן זית. מוסיפים 2 כוסות פטריות שיטאקי קצוצות ומבשלים עד שהם מוכנים (5-7 דקות). מוסיפים דלעת למחבת ומטגנים במהירות עם פטריות. מפזרים ¼ כוס פרמזן תוך כדי הקפצה של דקה. מגישים עם קישוט פטרוזיליה ומלח ופלפל לפי הטעם.
  4. והחלק הטעים הזה של גן עדן~ קערות בוריטו~  מ-Making Thyme for Health.

הוראות בישול במיקרוגל: מחוררים את דלעת הספגטי מסביב בסכין חדה. מניחים בכלי מיקרוגל עם מעט מים בתחתית. מיקרוגל על בינוני-גבוה במרווחים של 5 דקות. הקפידו לסובב את הדלעת כל 5 דקות עד שהיא רכה (בערך 10-15 דקות). מזלג אמור לנקב אותו בקלות. תנו לזה להתקרר מעט, חותכים לשניים. גרפו את הזרעים והשתמשו במזלג כדי להפריד את ה"אטריות".

פוסטים קשורים

שייק אבטיח של ג'אזי

שייק אבטיח של ג'אזי

הנשיכות של ישראל מוכר גם בשם ג'אזי היא אנינית של כל דבר ידידותי לצליאק וללא גלוטן, היא פיתחה כמה מתכונים נפלאים קלים, פריכים וטעימים תוך שימוש במוצרים ישירות מהחווה. בתאבון! ✅מרענן ✅ מתוק ✅טעים מבשלים אותם כצדדים או עיקריות - לא תתאכזבו! שייק...

קראו עוד
צ'יפס הטוב ביותר בעולם של ג'אזי!

צ'יפס הטוב ביותר בעולם של ג'אזי!

הנשיכות של ישראל מוכר גם בשם ג'אזי היא אנינית של כל דבר ידידותי לצליאק וללא גלוטן, היא פיתחה כמה מתכונים נפלאים קלים, פריכים וטעימים תוך שימוש במוצרים ישירות מהחווה. בתאבון! ✅קריספי ✅ללא גלוטן ✅טעים מבשלים אותם כצדדים או עיקריות - לא תתאכזבו!...

קראו עוד
כרוב אדום בלסמי של ג'אזי

כרוב אדום בלסמי של ג'אזי

הנשיכות של ישראל מוכר גם בשם ג'אזי היא אנינית של כל דבר ידידותי לצליאק וללא גלוטן, היא פיתחה כמה מתכונים נפלאים קלים, פריכים וטעימים תוך שימוש במוצרים ישירות מהחווה. בתאבון! ✅קריספי ✅ללא גלוטן ✅טעים מבשלים אותם כצדדים או עיקריות - לא תתאכזבו! כרוב...

קראו עוד
0
    0
    העגלה שלך
    העגלה שלך ריקההמשך בקניות