Organic Greens & Vegetables

“You shall bring them and plant them on the mount of Your inheritance, the place, Hashem, which You have made for you to dwell in, the sanctuary, O L-rd, which Your hands have established.” (Exodus 15:17)

Organic

We use no sprays or at all on our crops.

Natural

Crops are natural, fresh, and nutritious.

Eco-Friendly

No sprays means no spray pollution.

organic greens

Fresh, Tasty & Nutritous

Organic greens and vegetables are grown by Ben Rosenberg are – with the grace of G-d, the freshest, best tasting, nutritious wide range of vegetables and specialty greens on Moshav Tirosh in the Jerusalem Corridor region.

It is truly a blessing to be in Eretz Israel and growing organic vegetables – experiencing and seeing beautiful and healthy crops.

We deliver to people’s homes and we are very fortunate and happy to be serving most of our previous customers.

משפחת רוזנברג מגדלת, ברוך השם, מגוון רחב של ירקות וירוקים טריים, טעימים ומזינים במושב תירוש אשר באזור פרוזדור ירושלים. זו כבר השנה החמישית שאנו מתגוררים בתירוש, לפני כן, התגוררנו במושב ינוב בשרון. אז, כמו גם עכשיו, אנחנו עושים משלוחים לבתים ושמחים להמשיך לתת שירות ללקוחותינו הותיקים.

התגובות האוהדות מלקוחותינו מעודדות ומחממות את הלב. זוהי באמת ברכה להיות כאן בארץ ישראל ולגדל ירקות אורגניים ולצפות בגידולים היפים והבריאים.

Kashrut & Ma'asrot

We take truma and maaser on the products we grow, and the Rav in Mavo Modaim takes truma and maaser on the products we offer from our other supplier, Adama.

Although we check for bugs as best we can when we are picking, you also must check for bugs (no sprays are used on our crops).

הגידולים שלנו משתנים בהתאם לעונות השנה. את הירקות הירוקים אנחנו מגדלים במשך כל השנה. בקיץ, הם גדלים תחת הצללה ובתוך כיסוי של בד דק כדי להגן על הנבטים הצעירים. יש צורך להגן במיוחד על הזרעים הקטנים בשלב הנביטה מהאדמה, מפני החיפושית פשפש (המכונה כך משום שהוא יכול גם לקפוץ וגם לעוף).

אנחנו מגדלים גם תותים וניתן להזמינם החל מסוף הסתיו ועד לתחילת הקיץ. תפוחי האדמה שאנו מגדלים הם משני זנים: זן צהוב המכונה נטלי וזן אדום המכונה דזירה. הם נזרעים בסוף ינואר ומבשילים לקראת אפריל. בקיץ אפשר למצוא מגוון רחב של דלעות, עגבניות, פלפלים, מלונים ובעיקר תירס שאותו אנחנו מתחילים לזרוע באפריל והוא מבשיל ביוני.

הגידולים אינם מרוססים מפני מזיקים. קיבלנו את האישורים של אגריאור לגידולים האורגניים שלנו.